TÄTÄ ME TEHDÄÄN – PROJEKTIT

Kasipuu on Kokkolassa toimiva monipuolinen kalustevalmistaja. Toimintamme kulmakivinä ovat korkeatasoinen puusepäntyö sekä sovitusta kiinni pitäminen.

Kasipuu tunnetaan yrityksenä, jolla on vahva osaaminen, sekä itsenäisen yrityksen joustavuus ja palveluhalu.

Panostamme vahvasti materiaalien laatuun ja tuotteiden viimeistelyyn. Näin pystymme varmistamaan kalusteiden korkean tason sekä sopivuuden kohteeseen. Voimmekin ylpeänä sanoa, että kalusteet ovat juuri teitä varten tehtyjä.

Palveluumme kuuluvat niin pienet kuin suuretkin kalusteprojektit sekä mittatilaustyöt. Toimitamme ja asennamme kalusteet liiketiloihin kaikkialle Suomeen.
Olemme kalustetoimittajana mukana projektissa suunnittelusta asennukseen tai toteutamme projektikohteen arkkitehtikuvien mukaan.

KÄYTETTÄVÄT MATERIAALIT

Kalustevalmistuksen materiaaleina käytämme monipuolisesti laminaatti-, massiivipuu-, viilu-, MDF- ja kalustelevyjä. Oma maalaamo viimeistelee kalusteet ja tuotteet valmiiksi asti.

Työstämme ammattitaidolla myös Corian ja Hi-Macs -komposiittimateriaaleista mm. palvelutiskejä sekä allaskalusteita.

Kasipuun kalusteisiin voidaan yhdistää myös lasi-, metalli- ja verhoilutuotteet ja -palvelut.

HOTELLIT

Valmistamme hotellikalusteita, kuten sängynpäädyt, eteisryhmät ja komerot, verhoilut ravintolasohvat ja -rahit, kylpyhuoneen kalusteet ja allastasot corianista sekä hi-macsista.
Olemme kalustetoimittajana mukana projektissa suunnittelusta asennukseen.

HAIKON KARTANO

Haikon kartano on kylpylähotelli ja konferenssikeskus Porvoossa. Olemme olleet uudistamassa kylpylähotellia useampana vuotena. Kättemme jälki näkyy mm. aulassa, huoneissa, pukutiloissa ja hoitolahuoneissa.

IMATRAN VALTIONHOTELLI

Imatran Valtionhotelli on Imatrankosken partaalla Imatralla sijaitseva, vuonna 1903 valmistunut arkkitehti Usko Nyströmin suunnittelema jugendlinna, joka toimii hotellina. Olemme olleet mukana uudistamassa hotellin huoneita.

LIIKETILAT

Myynti- ja palvelutiskit, tuotehyllyt ja -vitriinit, Valmistamme näyttävät ja yksilölliset liiketilakalusteet, jotka kasvattavat juuri teidän liiketoimintaa ja myyntiä.

NORDEA

Nordea on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen suurin finanssipalvelukonserni. Nordea-pankin pääkonttorilla Helsingissä teimme mm. vastaanottotiskin Corianista, neuvotteluryhmiä ja sohvia.

SHORTCUT

Shortcut on moderni kauneuskeskus, jossa yhdistyvät parturi-kampaamon ja kauneushoitolan palvelut.​ 2017 avattiin uusi salonki Stockmannin uuteen tavarataloon. Uusi loistelias toimipiste jatkaa Shortcutin 25-vuotista taivalta, tarjoten vain parasta, parhaalla paikalla. Saimme olla mukana projektissa kalustevalmistajana.

RAVINTOLAT JA AULATILAT

Valmistamme ravintoloihin mm. baaritiskejä ja taustakaappeja, ravintolapöytiä ja -tasoja sekä verhoiltuja ravintolasohvia ja -raheja. Olemme kalustetoimittajana mukana projektissa suunnittelusta asennukseen.

BRONDA

Ravintola Bronda on ravintola-alan superkaksikon Tomi Björckin ja Matti Wikbergin ravintola Helsingin Eteläesplanadilla. Brondassa Kasipuun kädenjälkeä löydät mm. pöydänkansista niin salissa kuin myös kabineteissäkin.

FIGARO

Ravintola Figaro on tunnelmallinen 90-paikkainen ruokaravintola Jyväskylän keskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Kesäkuussa 2010 ravintolalle luovutettiin Chaine des Rotisseurs -kilpi. Ravintola Figaro on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, kun matkaopaskirja Lonely Planet Finland sijoitti Figaron Suomen ravintolalistan kärkipaikalle.​

TOIMISTO JA EDUSTUSTILAT

Toimistokalusteet, kokous- ja työpisteen pöydät, kahvipisteet ja tarjoiluvaunut, toimisto- kalusteisiin on saatavana myös ergonomiset sähkösääteiset pöydänjalat.

CAPMAN

CapMan Oyj on vuonna 1989 perustettu Helsingin pörssissä noteerattu suomalainen pääomasijoituskonserni.​

LUKE

Luonnonvarakeskus on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi.

POIMINTOJA PROJEKTEISTA JOISSA OLEMME SAANEET OLLA MUKANA

Ravintola Bronda, Helsinki

Ravintola Farang, Tukholma

Levain Bakery Eatery, Helsinki

Kauppakeskus Jumbo, Vantaa

Hotelli Haikon Kartano & Spa, Porvoo

Neste, Leppävirta

Hotelli Kauppi, Tampere

Imatran valtionhotelli, Imatra

Kylpylähotelli Päiväkumpu, Karjalohja

Ravintola Irlannin Setteri, Riihimäki

Night Club Graniitti, Riihimäki

Roy Club, Rovaniemi

English Pub, Kokkola

Oluthuone Neristan, Kokkola

Ravintola Råttis, Parainen

Daddys Pub, Riihimäki

Kahvila Kaffiina, Lappajärvi

Ravintola Flying Reindeer, Oulu

Oluthuone, Rovaniemi

China Restaurants, Helsinki

Ravintola Figaro, Jyväskylä

Kahvila- Ravintola Nokta, Hämeenlinna

Grillikioski Lahjaana, Kälviä

Levi Restaurants, Levi

Hotelli Seurahuone, Riihimäki

Kotipizza, Vaasa

Panhco Villa Restaurant, Suomi/Ruotsi

SunWok Buffet, Oulu

Kultasepänliike Hanna Niemi, Kokkola

Kauppatorin Apteekki, Kokkola

Holiday Club kylpylä, Tampere

Scandic Paasi, Helsinki

Ravintola Amarillo, Kokkola

Night Club Calle, Kokkola

Scandic Park, Helsinki

Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Kasipuu Ay

Aherruksentie 10

68300 Kälviä

Seuraa meitä facebookissa!